Kragerup Gods

Herreværelset

Herreværelset er beliggende på 1.sal i hovedbygningens højre fløj. Det lyse lokale har udsigt over parken og voldgraven og er indrettet med flot og behageligt interiør. Lokalet er stilrent og indeholder moderne AV udstyr, som giver rammerne for en god konference. Der er maks. plads til 18 personer ved et langbord.

“I gamle dage blev Herreværelset brugt til billiard rum. Her gik herrerne op efter en god middag, hvor der blev hygget med cognac, en god cigar og et spil billiard alt imens damerne strikkede, konverserede og hørte onkel Sophus verserim i havestuen. Ude foran lokalet findes en trappelem til loftet, hvorfra man bl.a. kravlede op hver dag for at trække det store tårnur i gang.”

Om Kragerup Gods

Historien om Kragerup Gods går helt tilbage til 1327 og ejes i dag af 9. generation Godsejer Regitze Dinesen og drives indtil 2025 af Godsejer Birgitte Dinesen. Nyd de historiske smukke rammer - ude som inde. Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og hjælp os med at indsamle historier som vi ikke selv kender til - og bliv en del af historien.

Bliv en del af historien

Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og bliv en del af historien