Kragerup Gods

Regitze Sophie Dinesen

Regitze sophie Dinesen er Birgitte Dinesens datter og er godsejer på Kragerup Gods. Regitze overtog titlen i 2020.

Regitze blev født i 1990 og boede på Kragerup som helt ung pige. I 1998 åbnede Birgitte de første 6 hotelværelser. Dengang boede Birgitte og Regitze stadig i hovedbygningen på værelserne. Så når alle 6 værelser var booket, måtte Regitze pakke legetøjet, så gæsterne kunne flytte ind. I køkkenet stod Birgitte og lavede morgenmad til gæsterne og stod selv for opvask, rengøring af værelser og alt det praktiske. I dag består hotellet af 57 værelser fordelt i hovedbygningen samt i de nærliggende avlsbygninger. 

Birgitte har også haft Danmarks største strudseproduktion. Ideen med strudsefarmen var god. Det eneste problem var dog, at danskerne dengang i 1990'erne ikke var helt klar til at spise struds. Regitze husker tydeligt, hvordan hun passede og plejede alle de små strudsekyllinger, når hun kom hjem fra skole. Hun husker også hvordan hendes klassekammerater sad med  leverpostejsmadder og salami, mens hun sad med strudsepølse, tørret struds, strudsedeller, og hvad man ellers kunne finde på.

I 2007 kom hun på Sorø Akademi som kostelev. I 2012-2018 studerede hun på CBS i København, hvor hun først læste HA(psyk) og dernæst Cand.Merc.(Psyk) - en kandidatgrad i erhvervsøkonomi og psykologi. Regitze skulle have overtaget Kragerup Gods i 2025, når Birgitte gik på pension, men pandemien Covid-19, gjorde hun vendte hjemad tidligere. Regitze har både været Project Manager hos Agenda Group i København, tidligere projektkoordinator hos Shout Cph & You Agency. Nu er hun både godsejer og marketingchef på Krageurp.

Regitze er opdraget efter devisen om, at man med flid og hårdt arbejde kommer længst. Regitze har derfor tjent sine egne lommepenge på Kragerup, først i opvasken og sidenhen i køkkenet, som tjener og klatreinstruktør og var til sidst ansat som Eventchef inden studierne kaldte.

I dag er Regitze godsejer og marketingchef på Kragerup Gods. Hun er et sundt, serviceminded, hjerteligt og varmt menneske. Hun er struktureret og arbejdsom, og allerede som lille var det lille Regitze, som hjalp mor med at sætte ting i system.

Om Kragerup Gods

Historien om Kragerup Gods går helt tilbage til 1327 og ejes i dag af 9. generation Godsejer Regitze Dinesen og drives indtil 2025 af Godsejer Birgitte Dinesen. Nyd de historiske smukke rammer - ude som inde. Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og hjælp os med at indsamle historier som vi ikke selv kender til - og bliv en del af historien.

Bliv en del af historien

Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og bliv en del af historien