Kragerup Gods

Forvalterboligen

Her boede forvalteren, som ofte var den unge generation ejere. Den ældre godsejer boede i hovedbygningen, og når den unge generation kom hjem og blev forpagter/forvalter, boede de i forvalterboligen, indtil de flyttede på hovedbygningen, når den ældre generation døde. Det var også den unge generation, der havde alle elever og karle på kost, senest Birgittes mor Marie Louise Dinesen.

Birgitte Dinesen boede også her i hendes barndom, indtil hendes farfar døde i 1967, hvorefter hun flyttede på hovedbygningen med hendes familie. Birgitte Dinesen flyttede ned i forvalterboligen igen i 2008 sammen med Olav Ditlevsen. Da Birgitte og Olav i 2011 flyttede på Rugskov blev forvalterboligen indrettet til 2 konferencelokaler og 6 hotelværelser.

Om Kragerup Gods

Historien om Kragerup Gods går helt tilbage til 1327 og ejes i dag af 9. generation Godsejer Regitze Dinesen og drives indtil 2025 af Godsejer Birgitte Dinesen. Nyd de historiske smukke rammer - ude som inde. Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og hjælp os med at indsamle historier som vi ikke selv kender til - og bliv en del af historien.

Bliv en del af historien

Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og bliv en del af historien