Kragerup Gods

Marie Louise Dinesen

(1936 - )

Marie-Louise Dinesen, født Bohn blev født d. 14. november 1935 i Aachen. Hun er datter af klædefabrikanten Carl Jacob Bohn (1909-41) og Bertha Heering (1912-). Marie-Louise var instruktør i Dansk Handikap Idrætsforbund fra 1975-1981 og "leve som før"- rådgiver i Kræftens Bekæmpelse fra år 1983. 

Hun blev d. 28. september 1956 gift i Vedbæk Kirke med Erik Sophus Dinesen. Erik og Marie-Louise fik i alt 3 børn; Birgitte Ida Dinesen, Anne Viveka Dinesen og Charlotte Dinesen. 

Marie-Louise har i årene på Kragerup Gods udført en totalomlægning af have og park i engelsk stil med store græsplæner og udsigtsareal til hovedbygningen og marker, fritstående træer og kantbeplantning. Hun har også plantet tjørn, roser og mange slags træer på avlsgårdens areal.

Marie-Louise bor i dag i et stort stråtagshus ved siden af hovedbygningen, med sin lille hund Emma. Hun kommer tit trissende op til hovedbygningen og siger hej til alle de ansatte samt gæster.

Om Kragerup Gods

Historien om Kragerup Gods går helt tilbage til 1327 og ejes i dag af 9. generation Godsejer Regitze Dinesen og drives indtil 2025 af Godsejer Birgitte Dinesen. Nyd de historiske smukke rammer - ude som inde. Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og hjælp os med at indsamle historier som vi ikke selv kender til - og bliv en del af historien.

Bliv en del af historien

Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og bliv en del af historien