Kragerup Gods

Salonen

d. 08/12/2020

Salonen er beliggende på 1. sal i hovedbygningens venstre fløj og er et smukt, indbydende og rumligt konferencelokale. Salonen har udsigt til parken og voldgraven samt den fine buebro. Lokalet er L formet og indrettet med konferencebord og en hyggelig sofagruppe. Det moderne AV udstyr er tilgængeligt for en god konferenceoplevelse. Der er plads til maks. 16 personer ved et langbord.

“Rummet var i gamle dage delt op i stue og 4 børneværelser, hvor godsejer Birgitte Dinesen og hendes 2 søstre Anne og Charlotte boede i deres barndom. Birgittes datter Regitze har også haft børneværelse i et af dem. I gamle dage var der en vindeltrappe op til loftet, hvor der var et tårnværelse, hvor der boede en tjenestepige. Selvom trappen til loftet ikke længere findes, står værelset stadig ’lidt spøgelsesagtigt’ intakt på loftet. Ved konferencelokalet 'Herreværelset' findes stadig en trappelem til loftet, hvorfra man kan se værelset på loftet samt det store tårnur, som man hver dag kravlede op for at trække i gang.”

Om Kragerup Gods

Historien om Kragerup Gods går helt tilbage til 1327 og ejes i dag af 9. generation Godsejer Regitze Dinesen og drives indtil 2025 af Godsejer Birgitte Dinesen. Nyd de historiske smukke rammer - ude som inde. Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og hjælp os med at indsamle historier som vi ikke selv kender til - og bliv en del af historien.

Bliv en del af historien

Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og bliv en del af historien