Kragerup Gods

Trampolinparken Go Bounce

d. 22/10/2021

I 2019 fyldte klatreparken Kragerup Go High 10 år, og Birgitte Dinesen syntes, at der manglede noget nyt i aktivitetsparken. Så hun googlede ’sjov og ballade i træerne’ og endte på en walisisk hjemmeside.
På hendes fødselsdag den 12. januar 2018, tog hun og datteren Regitze, Eventchef Simon og Jon Eriksen fra Rope Reach til Wales. Her besøgte de Zip World Forrest i den smukke Snowdonia National Park.
’Verdens bedste idé’, konstaterede Birgitte hurtigt og afprøvede selv net- trampolinparken og tog herefter et XL jump med frit fald, som Kragerup nu også er blevet beriget med.
Da holdet kom hjem, gik de straks i gang med planlægningen. Opgaven skulle løses af Rope Reach og Kragerup i fællesskab. Udfordringen var bare, at ingen af de to parter havde lavet noget lignende før.
’Vi skulle lave net-bokse forbundet med løbegange, men ingen af os vidste ret meget om net. Jon tog derfor kontakt til gamle fiskere i Thyborøn, som kunne oplære os i det gamle fiskehåndværk; at tackle og vodbinde net,’ fortæller Birgitte begejstret. Efter 4 måneders arbejde var vi klar til at åbne Danmarks første trampolinpark den 31. maj 2019.
De lange netgange fører dig over sø og vand til et univers af 7 netbokse 2- 8 meter oppe i trækronerne. Her er også tarzanreb og netrutsjebaner samt 2 platforme, hvor man kan holde en lille pause, spille spil og binde knob. Netboksene giver oplevelsen af at hoppe i trampolin og er sjov motion og en udfordring for motorikken. Alle kan være med, helt ned til 4 år.
Med Kragerup Go Bounce fik aktivitetsparken endnu en ny attraktion til sin brede palette af aktiviteter i naturen, hvor alle kan være aktive og have det sjovt.
Jeg ønsker jer god fornøjelse og beder jer samtidig tage hensyn til hiananden, store som små.

Godsejer Birgitte Dinesen

Om Kragerup Gods

Historien om Kragerup Gods går helt tilbage til 1327 og ejes i dag af 9. generation Godsejer Regitze Dinesen og drives indtil 2025 af Godsejer Birgitte Dinesen. Nyd de historiske smukke rammer - ude som inde. Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og hjælp os med at indsamle historier som vi ikke selv kender til - og bliv en del af historien.

Bliv en del af historien

Del din personlige fortælling om Kragerup Gods og bliv en del af historien